Mentalitate

…..DE CE MENTALITATE SI NU DESPRE NOI?…..
…Deoarece, nu prezentarea noastra personala este importanta, ci modul de a gandi practica unei activitati care este orientata catre oameni si pe care incercam sa o incadram cat mai corect cu putinta in vechiul proverb Romanesc “Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face”.
…In conceptia noastra, activitatile din domeniul imobiliar reprezinta mai mult decat simple tranzactii comerciale, mai mult decat un schimb obisnuit de marfa contra bani, la care noi ca intermediari sau consilieri suntem doar purtatori ai informatiei, ci inseamna in primul rand grija, respect, corectitudine, ptr. oamenii care investesc poate uneori munca lor de o viata in ceea ce numim “acoperisul de deasupra capului”, acoperis care ne confera siguranta si unde, foarte important, ne crestem copiii.
…Ce incercam sa spunem, este ca noi nu tranzactinom vanzari, cumparari sau inchirieri de imobile, ci noi colaboram cu oameni, consiliem si intermediem relatiile interumane, fapt care bazat pe experienta veche, aduce cu sine liniste, siguranta si incredere intr-o mai mare masura decat se manifesta de obicei in mediul imobiliar. Mai pe scurt, primordial ptr. noi este multumirea persoanelor care ne contacteaza, mergand pe considerentul ca rezultatele materiale vin oarecum de la sine.
…Avem speranta ca aceasta prezentare a mentalitatii noastre a atins in linii mari o modalitate de lucru, care aplicata in practica duce, in general, la multumirea colaboratorilor nostri, prin condensarea timpului aferent, deplasari inutile, stress si desprinderea de la alte activitati, prin convingerea in decursul demersurilor realizate impreuna cu noi, a faptului ca i se va prezenta oportunitatea informationala cea mai buna de care dispunem in acel moment, conforma cu solicitarea.
…Totodata experienta cumulata in timp, ne permite sa abordam aproape toate segmentele din domeniul imobiliar cu rezultate asemanatoare, in acelasi timp prin conceptul de CLUB (membri colaboratori, dupa caz, cotizanti) sa realizam legaturi cu persoane care in cadrul activitatii pe care o desfasoara sau o coordoneaza, au dat dovada de seriozitate si interes ptr. doleantele colaboratorilor, rezolvand problemele aparute in timp util, cat mai eficient cu putinta.
…In concluzie modalitatea noastra de lucru, incearca sa se incadreze in mediul social, economic si politic actual, fara a neglija aspectele din trecut sau oportunitatile din viitor, astfel incat informatia care o punem la dispozite sa cuprinda, statistici, prognoze, conexiuni juridice si notariale, consiliere, intermediere, revendicari, legaturi din mediul constructorilor si a materialelor de constructii, a mediului investitional si de ce nu dupa caz din domenii care ajuta la desfasurarea activitatii omului in sine.
…Pentru informatii ample, disponibilitate gasiti la numarul de telefon, 0735.511.035.